Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak Rusko napadlo sousední stát Ukrajinu a vede zde vyhlazovací válku. Ale podle vás o Ukrajinu nejde a jedná se konflikt mezi Ruskem a USA. Člověče, přečetl jste si po sobě, co jste vlasně napsal?

Něco takového může tvrdit pouze osoba ducha mdlého anebo ruský agent.

3 0
možnosti
Foto

Mluvily USA do obsazeni vlady na Ukrajine nebo ne? Dodavaly/prodavaly Ukrajine zbrane i pred valkou nebo ne? Mlcely USA k obcanske valce na Ukrajine i kdyz byla Ukrajina dlouhodobe povazovana politology za rozbusku a riziko valky nebo ne?Maji tam velkou sit laboratori nebo ne?

Jde o zajmy velmoci, to se poprit neda a je to porad stejne i jinde.

Putin je vrah a zabiji brutalne civilisty. Nic ho neomlouva. Ani to,ze USA neudelaly vse pro mir.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek. Na těchto stránkách je to už výjimka.

2 2
možnosti
Foto

J54a10n 68Š59i34k

15. 3. 2022 14:19

To jsou přesně ty řeči, které nás dovedly do doby, v které žijeme. Jediné s čím souhlasím je, že za naši obranu si odpovídáme v první řadě my sami. Armáda je zanedbaná a špatně vyzbrojená a to se týká i Němců a Francouzů. Všechno by bylo jinak, kdybychom byli silnější a sebevědomější země.

2 0
možnosti
Foto

Patrne je jedina moznost rovnovaha sil. My se bojime Ruska. Rusko se boji USA. Cina laviruje. Pokud dojde ke stretu, je otazkou na kterou stranu se prida treti jaderna velmoc. Pri nejhorsi eskalaci neprezije nikdo.

Rusko chce Ukrajinu. Cina chce Sibir. USA chce vydelat na dodavkach plynu a dalsich komodit EU po odstrihnuti Ruska a vydela biliony na prodeji zbrani v dusledku urputneho zbrojeni,ktere nastane. Brat ropu z Kataru ci od nejvice despotickych rezimu, cimz je financuje, jim nevadi.

Plnou hubu lidskych prav maji vsichni politici. Ale jen kdyz se to hodi.

0 0
možnosti
Foto

Takovych clanku a autoru, kteri jsou schopni videt s nadhledem, je jako safranu. Moudri statnici podepsali Schumanovu deklaraci, ze ktere pozdeji vzniklo EHS. Hlavni motivaci bylo zabranit dalsi valce v Evrope tim, ze staty budou spolupracovat. Zaroven se predeslo reparacim, ktere Nemecko melo po 1.sv.valce a ktere byly jednou z hlavnich pricin 2.sv.valky.

Misto,aby se lide zamysleli nad tim o co jde, tj.jak pisete, o uzemi a zdroje v souboji mocnosti a nad tim, ze USA ani Cina nejsou lepsi vubec lepsi... misto abychom pochopili ze jsme jako lidstvo na jedne lodi (planete), kterou jsme schopni ve sve slepote znicit, dal smerujeme k eskalaci zbrojeni, investicim do jadernych zbrani. Protoze psychopat Putin napadl Ukrajinu. Invaze Ciny do Tibetu je nam fuk. Dodavky zbrani od USA Saudske Arabii a genocida v Jemenu je nam fuk. Misto toho odsoudime Rusy v CR,kteri utekli pred Putinem... Ach jo...

Je treba rychly klid zbrani a pro priste se zamyslet, jak valce predejit vcas.

Za clanek dekuji, je vyborny.

4 1
možnosti

Tento gentleman je zářným příkladem toho, jakého zločinu se na dnešních generacích dopustili ti, kdo je přivedli k takovýmto názorům, to vše bez reálné nedávné zkušenosti, která trvala do roku 89.

Jak dobře víme, jak je průměrnému Ukrajinci v tom, jak pozoruje konec svého státu bez pomoci těch, ve které jsme doufali, Krym a Minská konference, byl Mnichov, ten jsme prospali, toto je březen 39 ovšem stylem Polsko, toto je srpen 68 ovšem stylem Afghanistán.

Jak dobře víme, jak je mladému Rusovi, který žil z toho, že Rusko bylo součástí světa a nyní zažívá další "Únor", čili převzetí moci idioty a zločinci. Konec snů, začátek hry na vlka a zajíce s KGB.

Jsou dva druhy lidí, ti, kdo zbytečně stahují kalhoty hodinu k brodu, a pak ti, kdo se nepodšlají, vyhrnou si nohavice, zujou polobotky a vyrazí na boso do těch sxxxxček

Každej z nás koná, jak cítí.

0 0
možnosti

Hroby na Rudém se otvírají, z jámy se line puch Leonida Brežněva.

I když RasPutin chěl být druhým Stalinem, dál než na Brežněva to nedotáhne.

Pro mladého Rusa to znamená - "Odepiš dalších pšt až deset let života. Přijdeš o práci v IT, ale zato tě pošlou chcípnout na Ukrajinu."

0 0
možnosti

Takže...Rusové napadnou suverénní stát páchají zvěrstva, ničí celá města a zabíjí civilisty, ale může za to USA...vy jste fakt normální grázl...

7 2
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Hruško. Pošlete mi, prosím, text ve kterém jsem napsal, že za válku na Ukrajině mohou USA. Nevím, jestli jste nečetl něčí jiný článek. Psal jsem, že pokud by se NATO s Ruskem navzájem neprovokovali a nesnažili se zvýšit svůj vliv na Ukrajině, válka by nejspíš nebyla. Pěkný den!

0 0
možnosti
Foto

Vy to nejspíš nebudete. Rv

2 1
možnosti
Foto

Nerozumíte psanému slovu. Vřele ván doporučují pomalu a lépe na hlas si přečíst Článek 5 o vzájemné vojenské pomoci.RvRv

3 0
možnosti
Foto

Články NATO znám vcelku dobře. Co se týče článku 5, nikde se tam nepíše, že nám členské země musí poskytnout vojenskou pomoc ve formě poslání armády apod. Může jít o materiální podporu, jako v případě Ukrajiny. Článek 5, možná úmyslně, nechává volný rozhodovací prostor každé členské zemi, pro jakou formu pomoci se rozhodne. Pěkný den!

0 0
možnosti
Foto

Válka v Afganistánu byla se souhlasem Rady bezopečnosti OSN a Rusko a ani Čína nevyužili svého práva veta.

2 0
možnosti
Foto

Tyhle to kvakošení jak z Rudého práva miluji. "konflikt mezi USA a Ruskem, kdy každý z nich chce mít kontrolu nad daným územím a směřováním země." To když čtu, otevírá se mně kudla v kapse.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Kindle. Nůž radši nechte zavřený. Pokud Vás moje názory tolik iritují, podělte se mnou o ty vaše. Co se Afghánistánu týče, bylo to se souhlasem RB, to ale neznamená, že nebyla napadena suverénní země, která sama za útokem na dvojčata nestála. Pěkný den.

0 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 774x
Mám rád názorovou pestrost, živou a autentickou komunikaci. Snaží se vnímat věci v širším kontextu. Prostřednictvím tréninků a přednášek pomáhám klientům k větší jistotě při kontaktu s okolím a se sebou samými :-)

Seznam rubrik