Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také mám s pandemickým zákonem problém. Nějak přestávám poslední dobou celkově rozumět opozici. Nedávno kritizuje okolnosti vyhlášení posledního nouzového stavu, že se obešla Sněmovna, atd., pak odhlasuje pandem. zákon, který takových možností, které se v budoucnu mohou vykládat různě a snadněji zneužívat, nabízí nepřeberně více.

0 0
možnosti
LC

Pěkně popsáno. Mně celé to dění, které vedlo ke vzniku pandemického zákona, připadá jako ta písnička Pepy Nose, kde zpívá ... kdo jde pořád na západ, dostane se na východ. Opozice tak dlouho a úderně kritizovala nouzový stav, až v objetí a ruku v ruce s vládou došla k pandemickému zákonu. A ten se jim fakt povedl. Sněmovna sama sebe vyautovala z rozhodování. Jak píšete, tak o co vlastně jde?

Jednu poznámku si ale dovolím k té neschopnosti Babiše. Kritériem každé teorie je praxe. Jednoduchým kritériem úspěšnosti manažera je pohled na stav jeho osobního konta, u těch se sociálním cítěním i stav kont jeho zaměstnanců. Tím ovšem nemyslím manažery typu generální ředitel českých drah, aerolinií či pošty. Toho může dělat stejně úspěšně jako ti současní první člověk, kterého potkáte na ulici a bude se umět podepsat. Myslím manažera-majitele a v případě Babiše, na konto nevidím, ale pohled na stav jeho dalších aktiv mně nepřipadá nějak zarmucující.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 774x
Mám rád názorovou pestrost, živou a autentickou komunikaci. Snaží se vnímat věci v širším kontextu. Prostřednictvím tréninků a přednášek pomáhám klientům k větší jistotě při kontaktu s okolím a se sebou samými :-)

Seznam rubrik